Ми поєднуємо традиції з передовими технологіями. Ми постійно експериментуємо, збираємо кращі рецепти всіх часів, щоб дивуватися і дивувати вас!

Хороший хліб не збреше. Він розповість все про якість, інгредієнти і приготування. Бути пекарем - означаэ створювати маленьке диво: з'єднувати воду, сіль, борошно так, щоб зазвучала симфонія смаку.

Хліб з французького борошна "Монж", сіль, закваска.
56 грн.
Хліб з пшеничного французького борошна, оливкова олія, закваска.
35 грн.
Хліб на цільнозерновому борошні зі спельти (дикої пшениці), сіль, закваска. Текстура хліба щільна...
46 грн.
Темний хліб із житнього та французького пшеничного борошна, солод, закваска, кмин.
56 грн.
Хліб з пшеничного борошна, з додаванням вершкового масла.
32 грн.
Багет з французького борошна "Монж", сіль, закваска.
34 грн.
Багет з гречаного французького борошна Палін, закваска, сіль.
37 грн.
Хліб з пшеничного борошна на заквасці.
50 грн.
Хліб з українського гречаного борошна на заквасці.
45 грн.
Хліб з гречаного французького борошна Палін на заквасці.
67 грн.
Хліб з французького пшеничного борошна, закваска, суміш злаків.
52 грн.
Багет з українського гречаного борошна на заквасці.
26 грн.