Ми поєднуємо традиції з передовими технологіями. Ми постійно експериментуємо, збираємо кращі рецепти всіх часів, щоб дивуватися і дивувати вас!

Хороший хліб не збреше. Він розповість все про якість, інгредієнти і приготування. Бути пекарем - означаэ створювати маленьке диво: з'єднувати воду, сіль, борошно так, щоб зазвучала симфонія смаку.

Хліб з французького борошна "Монж", сіль, закваска, сухі дріжджі.
52 грн.
Хліб з житнього борошна, солодовий екстракт, насіння соняшника.
32 грн.
Темний хліб з житнього борошна, солодовий екстракт, насіння льону, соняшника та кунжут.
47 грн.
Хліб з пшеничного французького борошна, оливкова олія, дріжджі та закваска.
35 грн.
Хліб на цільнозерновому борошні зі спельти ( дикої пшениці), дріжджі, сіль, закваска. Текстура ...
44 грн.
Темний хліб із житнього та французького пшеничного борошна, солод, закваска, дріжджі, кмин.
52 грн.
Хліб з пшеничного борошна, з додаванням вершкового масла, цукру, солі, дріжджів та закваски.
28 грн.
Багет з французького борошна "Монж", сіль, закваска, сухі дріжджі.
34 грн.
Багет з гречаного французького борошна Палін, закваска ( мука, вода, мед), дріжджі, сіль.
35 грн.
Хліб з пшеничного борошна, дріжджі та закваска.
46 грн.
Хліб з українського гречаного борошна, закваска, дріжджі, сіль.
40 грн.
Хліб з гречаного французького борошна Палін, закваска ( мука, вода, мед), дріжджі, сіль.
62 грн.