Ми поєднуємо традиції з передовими технологіями. Ми постійно експериментуємо, збираємо кращі рецепти всіх часів, щоб дивуватися і дивувати вас!

Хороший хліб не збреше. Він розповість все про якість, інгредієнти і приготування. Бути пекарем - означаэ створювати маленьке диво: з'єднувати воду, сіль, борошно так, щоб зазвучала симфонія смаку.

Хліб з французького борошна "Монж", сіль, закваска.
60 грн.
Хліб на цільнозерновому борошні зі спельти (дикої пшениці), сіль, закваска. Текстура хліба щільна...
46 грн.
Темний хліб із житнього та французького пшеничного борошна, солод, закваска, кмин.
56 грн.
Хліб з пшеничного борошна, з додаванням вершкового масла.
32 грн.
Хліб з українського гречаного борошна на заквасці.
48 грн.
Хліб з гречаного французького борошна Палін на заквасці.
67 грн.
Хліб з французького пшеничного борошна, закваска, суміш злаків.
55 грн.
Багет з українського гречаного борошна на заквасці.
28 грн.
Хліб з пшеничного та жорнового борошна, масло вершкове, закваска, житній солод.
34 грн.
Хліб з кукурудзяного та пшеничного борошна з додаванням пасерованої моркви, льону та солі.
42 грн.
Міні багет з французького борошна "Монж" на заквасці, з родзинками.
50 грн.
Хліб з пшеничного цільнозернового, гречаного та житнього борошна, закваска, вода очищена, сіль.
49 грн.