Ми поєднуємо традиції з передовими технологіями. Ми постійно експериментуємо, збираємо кращі рецепти всіх часів, щоб дивуватися і дивувати вас!

Хороший хліб не збреше. Він розповість все про якість, інгредієнти і приготування. Бути пекарем - означаэ створювати маленьке диво: з'єднувати воду, сіль, борошно так, щоб зазвучала симфонія смаку.

Хліб з французького борошна "Монж", сіль, закваска. 0,500 г
72 грн.
Хліб з пшеничного французького борошна, оливкова олія, закваска. 240 г
42 грн.
Хліб на цільнозерновому борошні зі спельти (дикої пшениці), сіль, закваска. Текстура хліба щільна...
58 грн.
Темний хліб із житнього та французького пшеничного борошна, солод, закваска, кмин. 600 г
75 грн.
Хліб з пшеничного борошна, з додаванням вершкового масла. 420 г
48 грн.
Багет з французького борошна "Монж", сіль, закваска. 270 г
45 грн.
Багет з гречаного французького борошна Палін, закваска, сіль. 260 г
45 грн.
Хліб з пшеничного борошна на заквасці. 1000 г
67 грн.
Хліб з українського гречаного борошна на заквасці. 580 г
57 грн.
Хліб з гречаного французького борошна Палін на заквасці. 560 г
77 грн.
Хліб з французького пшеничного борошна, закваска, суміш злаків. 320 г
65 грн.
Багет з українського гречаного борошна на заквасці. 280 г
36 грн.