Ми не використовуємо добавки, поліпшувачі, консерванти. Хліб формується та випікається вручну.

Наше борошно – французьке, зі старовинного млина міста Жьєн, де до сих пір дотримуються кращих традицій виробництва борошна.

Хороший хліб не збреше. Він розповість все про якість, інгредієнти і приготування. Бути пекарем - означаэ створювати маленьке диво: з'єднувати воду, сіль, борошно так, щоб зазвучала симфонія смаку.

Здобне тісто на молоці та кефірі, мед, яйця, родзинки, ром, дріжджі. В декорі використовують цук...
150 грн.
Хліб з пшеничного борошна, з додаванням вершкового масла. 420 г
50 грн.
Хліб з пшеничного та жорнового борошна, масло вершкове, закваска, житній солод. 400 г
40 грн.