Паста Неро чорнилом каракатіци в томатно-вершковому соусі з кальмарами, мідіями, креветками.
280 грн.
Біфстроганов з грибами (білі та шампінйони) та картопляним пюре з куркумою.
330 грн.
Качина грудка су-від обсмажена на грилі.Полента з овочевим брюнюазом. Подається під винним соусом.
260 грн.
Рублене філе індички з додаванням брюнюаза із цукіні, обсмажене на грилі і запечене під соусом бе...
280 грн.
Філе лосося і овочі (капуста цвітна, капуста броколі, перець, цукіні, печериці, стебло селери) за...
330 грн.
Рулет, із філе фермерської курятини, завернутий в бекон, зі шпинатом, імбирним гарбузом та вялени...
190 грн.