Класична рецептура - медові коржі, сметанний крем.
110 грн.
Традиційне французьке тістечко зроблене за старовинними рецептом черниць з монастиря на півдні Фр...
60 грн.
Шоколадний бісквіт, мус на основі сиру «Буко», абрикосовий гель з цедрою лайма, декор...
125 грн.
Мигдальний бісквіт, крем-брюле з вишнею Амарена, мус з чорного шоколоду.
135 грн.
Пісочна основа, сирний крем-мус з додаванням вершків, желе з малини.
130 грн.
Пісочний кошик, заварний лимонний крем, італійська меренга (білковий крем).
115 грн.
Заварне тісто, крем-мус на основі білого шоколаду, палетка манго і маракуйя, мармелад мандариновий.
125 грн.
Шоколадний бісквіт, палетка маскарпоне з медом, вершковий мус на основі молочного шоколаду, шокол...
135 грн.
Шоколадний бісквіт зі згущеним молоком з додаванням коньяку. Зверху посипаний фільєтинами. Вага:...
60 грн.
Пісочна основа, полунична начинка, фісташково-вершковий мус з додаванням йогурту чи сиру 0%.
135 грн.
Тонке пісочне тісто знизу і зверху, всередині запечені яблука залиті меренгою.
95 грн.
Пісочне тісто з корицею, вершкова начинка з корицею, джем малина-смородина, вершковий мус з пралі...
125 грн.